dilluns, 21 de desembre del 2015

Formació subvencionada 2016 -ANOIA-

A l’Anoia podem trobar diferents centres formatius que ofereixen cursos i certificats professionals.

Trobem els cursos subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya, els cursos que subvencionen alguns ajuntaments de les poblacions de la comarca i els cursos per al programa de Garantia Juvenil subvencionats per l’estat.

Els certificats professionals tenen diferents nivells, als quals es poden accedir d’aquesta manera:

Nivell de competència 1: És el nivell més bàsic, on els coneixements teòrics i les capacitats pràctiques per aplicar són limitats.

Nivell de competència 2: Es requereix el Graduat Escolar o en la ESO, haver cursat anteriorment un certificat de professionalitat de nivell 2,  haver cursat anteriorment un certificat de professionalitat de nivell 1 de la mateixa família professional i àrea, tenir aprovada la prova d'accés a cicle formatiu de grau mitjà o bé la prova d'accés a la universitat.

Nivell de competència 3: Batxillerat o equivalent a efectes laborals, haver cursat anteriorment un certificat de professionalitat de nivell 3, haver cursat anteriorment un certificat de professionalitat de nivell 2 de la mateixa família professional i àrea, tenir aprovada la prova d'accés a cicle formatiu de grau superior o bé la prova d'accés a la universitat.

En el següent document podreu trobar tota la informació adient.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada